Ernæringsrådgivning

De fleste livsstilssykdommer er knyttet til hva og hvordan vi spiser. En ernæringsrådgiver har god kunnskap om sammenhengen mellom kosthold og helse, og jobber hovedsakelig forebyggende med livsstilsendringer. Kostholdsveiledning kan være nyttig for deg som er gravid, eldre, over-/undervektig, vegetarianer/veganer, idrettsutøver, eller bare ønsker mer kunnskap om sammenhengen mellom kosthold og helse. 

Et sunt kosthold og livsstil er nøkkelen til en bedre hverdag. Gjennom å oppnå et balansert kosthold som inneholder tilstrekkelig med de næringsstoffene kroppen trenger, kan du få ny energi og en friskere hverdag. Ernæringsrådgiveren kan tilby økt kunnskap om hvordan kosthold, fysisk aktivitet og stress påvirker helsen, og personlig veiledning for å etablere sunne vaner som kan bidra til å gjøre forholdet til mat lettere og gi økt trivsel. Kostholdsveiledningen vil ha fokus på å finne metoder som passer for deg, slik at vi lettest mulig kan nå dine mål og opparbeide gode vaner som varer. 

Ernæringsrådgiveren kan bidra med:

  • Hjelp til en sunn vekt og livsstil 

  • Kostholdsplanlegging ved trening

  • Mage- og tarmproblemer, irritabel tarm (IBS)

  • Sikre et fullverdig kosthold ved ulike dietter (vegetarianer, veganer osv.)

  • Intoleranser og allergier

  • Veiledning for et sunt og bærekraftig kosthold

  • Kostholdsveiledning for gravide, eldre og andre utsatte grupper 

  • Feilernæring og næringsstoffmangler

Cecilie har en bred kompetanse innen ernæringskommunikasjon og interesserer seg spesielt for tarmhelse og matomgivelser. Våre omgivelser har stor betydning for livsstilsvalgene vi tar, og kan en enten virke fremmende eller hemmende på vår helse. Det er derfor viktig å ha en helhetlig tilnærming til kostholdsendring. Hun har en akademisk bakgrunn med en fem-årig master i samfunnsernæring fra Oslo MET.

 

priser

Førstegangskonsultasjon:

795

online timebestilling.

Førstegangskonsultasjon for student, uføretrygdet, honnør:

635

online timebestilling.

Oppfølgende time:

595

online timebestilling.

Oppfølgende timer for student, uføretrygdet, honnør:

475

online timebestilling.

Partimer 60 min

1192

online timebestilling.

Oppfølging partimer 45 min.

892

online timebestilling.