Tangen Helseklinikk ble etablert på nesodden i 2013

Sterk sammenstilling av ulike tjenester og behandlere

Vi samarbeider for at våre pasienter skal få best mulig hjelp

Tverrfaglighet styrker oss som behandlere og er viktig i hjelp med sammensatte plager

Snorre Svartdal Berge

Fysioterapeut

Snorre startet hos oss høsten 2023, han har studert fysioterapi ved NTNU i Trondheim og har også en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU.

Med en bakgrunn som personlig trener har han bred erfaring innen trening, særlig styrketrening og har spesielt høy kompetanse når det gjelder å benytte trening i behandlingen av en rekke ulike muskel-og skjelettplager. 

I tillegg en stor interesse for idrettsrelaterte skader og synes det er spennende å jobbe med langvarig smerteproblematikk.  

Cecilie Mosfjeld

Ernæringsrådgiver

Cecilie har en bred kompetanse innen ernæringskommunikasjon og interesserer seg spesielt for tarmhelse og matomgivelser. Våre omgivelser har stor betydning for livsstilsvalgene vi tar, og kan en enten virke fremmende eller hemmende på vår helse. Det er derfor viktig å ha en helhetlig tilnærming til kostholdsendring. Hun har en akademisk bakgrunn med en fem-årig master i samfunnsernæring fra Oslo MET.

 

Morten Christensen

Manuellterapeut

Spesialisert på muskel- og skjelettplager. Særlig interessert i å bidra ved sammensatte plager, overbelastninger og idrettsspesifikke skader. Jobbet som fysio- og manuellterapeut i 20 år med erfaring fra både privat praksis, rehabiliteringssenter, profesjonell håndball, ortopedisk poliklinikk samt nakke- og rygg poliklinikk.

Kommunal driftsavtale. Har ikke avtale med forsikringsselskaper.

William Gaston

Osteopat D.O.

William jobber med den tankegang om at alle pasienter er unike, derav, kreves det også alltid individuell tilpasset behandling. Dette er sentralt i den osteopatiske filosofien.

Thea Reynolds

Osteopat D.O.

Thea Reynolds jobber med alt av plager innenfor muskel- og skjelettsystemet. I tillegg har hun særlig interesse for kvinnehelse og sammensatt smerteproblematikk

Tina Haugland

Fysioterapeut

I svangerskapspermisjon frem til 01.03.25

 

Har jobbet på Tangen Helseklinikk siden 2016, og har bred erfaring innen trening og rehabilitering av muskel – og skjelettplager. Interesse for idrettsspesifikke skader, skulder, kne, ankel og ryggproblematikker samt behandling av nakkeplager og spenningshodepine.

 

Tina er spesielt interessert i å møte barn og ungdoms behov for forebygging og rehabilitering. Hun holder på med en mastergrad i Helsevitenskap – Fysioterapi for barn og unge.