FYSIOTERAPI

Uansett om du er skadet, operert eller har overlastet deg i en periode, kan det være  viktig å få hjelp til å komme helt i mål. Kroppen har en formidabel evne til å komme seg, men den trenger noen ganger hjelp på vei, så du kan vende tilbake til de ting som betyr mest for deg i livet ditt.

 

Fysioterapeuter står for denne rehabiliteringen og jobber på sykehus, rehabiliteringssentre, i kommuner, idrettsklubber og i privat praksis. Vi har en lang tradisjon og erfaring med rehabilitering og har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon hos frisk og syke, samt hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom. Dette betyr at vi må inkludere hele deg; hva skal du vende tilbake til; hva er dine resurser nå; skal du trene hjemme eller på treningsenter? Alt dette vurderer vi første gang hvor vi i tillegg undersøker din fysiske tilstand. Kanskje det gikk litt fort på sykehuset eller hos legen? Da kan vi gi informasjon om hva som er blitt gjort under operasjonen, oppsummerer hva du må og ikke må.

 

Vi tilbyr her på klinikken både almen fysioterapi (rehabilitering), idrettsfysioterapi og manuellterapi. Vi samarbeider med Energihuset Express her på Nesodden og kan her tilby et skreddersydd treningsopplegg.

ULIKE FORMER FOR FYSIOTERAPI

Fysioterapeut

Snorre startet hos oss høsten 2023, han har studert fysioterapi ved NTNU i Trondheim og har også en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU.

Med en bakgrunn som personlig trener har han bred erfaring innen trening, særlig styrketrening og har spesielt høy kompetanse når det gjelder å benytte trening i behandlingen av en rekke ulike muskel-og skjelettplager. 

I tillegg en stor interesse for idrettsrelaterte skader og synes det er spennende å jobbe med langvarig smerteproblematikk.  

Manuellterapeut

Spesialisert på muskel- og skjelettplager. Særlig interessert i å bidra ved sammensatte plager, overbelastninger og idrettsspesifikke skader. Jobbet som fysio- og manuellterapeut i 20 år med erfaring fra både privat praksis, rehabiliteringssenter, profesjonell håndball, ortopedisk poliklinikk samt nakke- og rygg poliklinikk.

Kommunal driftsavtale. Har ikke avtale med forsikringsselskaper.

Fysioterapeut

I svangerskapspermisjon frem til 01.03.25

 

Har jobbet på Tangen Helseklinikk siden 2016, og har bred erfaring innen trening og rehabilitering av muskel – og skjelettplager. Interesse for idrettsspesifikke skader, skulder, kne, ankel og ryggproblematikker samt behandling av nakkeplager og spenningshodepine.

 

Tina er spesielt interessert i å møte barn og ungdoms behov for forebygging og rehabilitering. Hun holder på med en mastergrad i Helsevitenskap – Fysioterapi for barn og unge.

priser

Dette er priser uten kommunal avtale. De har derfor mulighet for å tilby time raskt. Se gjerne online timebestilling.

FYSIOTERAPEUTER
ved første konsultasjon

(Studenter og uføretrygdede: kr.695)

Kr. 850

FYSIOTERAPEUTER
ved oppfølgende behandling (30 min)

Kr. 510

FYSIOTERAPEUTER
ved oppfølgende behandling/treningsterapi (45 min)

Kr. 630

Vår manuellterapeut har en 100 % kommunal avtale med Nesodden kommune og er godkjent spesialist i manuellterapi.

Det må beregnes noe ventetid på behandlingsforløp med offentlig refusjon, men tar du kontakt, blir det prioritert at få sett deg snarest mulig til en forundersøkelse.  Se kontakt informasjon for henvendelser.

SPESIALIST I MANUELLTERAPI
ved første konsultasjon (egen andel ved offentlig refusjon) 55 min

Kr. 440

SPESIALIST I MANUELLTERAPI
ved oppfølgende tiltak (egen andel ved offentlig refusjon) 30-45 min

Kr. 380