Kiropraktor søkes

Del artikkel:
:: KIROPRAKTOR SØKES ::
Kunne du tenke deg å ta båten og ikke bil hver morgen til jobb? Tangen Helseklinikk – Nesodden søker en ny kiropraktor etter vår kiropraktor gjennom 10 år har pensjonert seg i nyttårsskiftet. Vår klinikk ligger ideelt plassert på Tangen Senter fem min fra Nesoddtangen fergehavn, hvor hurtigbåt fra Lysaker (12 min) og ferge fra Aker Brygge (25 min) treffes. Klinikken er moderne med fem behandlingsrom, treningsrom, kjøkken og fellesareal og tilknyttet kjøpesenterets nye treningssenter. Vi har et godt samarbeid med fastleger, fysioterapeuter, idrettsforening og helsestasjon. Mulighet for bedriftsavtaler og forsikringsselskaper.
Nesodden har aktuelt kun en kiropraktor og det er et stort potensiale. Til daglig er vi en god gjeng som vekter samarbeid og faglig utvikling høyt. Vi er fysioterapeuter, ernæringsfysiolog, idrettslege og osteopater. Ivaretakelse av pasienten er høyt prioritert med bred tilnærming og profesjonalisme.
Vi søker en engasjert kiropraktor med initiativ, godt humør, som er nysgjerrig og samarbeidsvillig. Vi tilbyr i første omgang 50% (2,5 dag) ved klinikken med mulighet for oppjustering av avtalen. Fast leie eller prosentleie etter avtale. Hvis du er nysgjerrig, så ta kontakt for et uformelt møte og prat. Henvendelser imøtekommes og besvares fortløpende. – og vær ikke i tvill, Nesodden er fantastisk og båtturen til jobb verdsettes av mange. Kanskje du kan slå deg ned, akkurat her?
Kontakt daglig leder Morten på mc@tangenhelse.no

DU KOMMER KANSKJE OGSÅ TIL Å LIKE

ENERGIHUSET EXPRESS

Tangen Helseklinikk har full tilgang til lokalene og våre fysioterapeuter og osteopat/personlig trener kan bistå deg med et spesifisert treningsopplegg og oppfølging.