YogaRygg

Denne høsten har vi utviklet et spennende alternativ til deg som ønsker å lære en aktiv treningsform som er skånsom og har til hensikt å styrke din rygg. Kurset er utviklet i samarbeid mellom fysioterapeutspesialist Morten Christensen og danser/koreograf/yogalærer Agnes Naur Kiss fra FLYT Studio.

  • Dette er en kurs for deg med langvarige uspesifikke korsryggsmerter (>12 uker), alder mellom 25 og 65 år og ikke nylig operert i ryggen.
  • Relevant for både de med og uten erfaring med yoga

 

Kurset er delt opp i to moduler: 1) Faglig viten 2) Praktisk kunnskap

1) Første samling hvor nyeste forskning og viten om ryggsmerter formidles. Hva vet vi? Hva gir smerte? Myter og fakta. Hvordan virker trening og bevegelse?

På første samling (samt på 3. og 6. måned) vil du bli bedt om å fylle ut tre spørreskjema. Data blir brukt til å måle effekten av din innsats.

2) Oppstart yoga med trygg og kyndig veiledning fra Agnes Naur Kiss og Morten Christensen  på i alt 10 torsdager. I løpet av disse timer vil du bli kjent med akkurat de yoga posisjoner som passer godt for deg. Samtidig vil du forhåpentlig kunne ta opp tidligere aktiviteter, som du kanskje har unngått for en stund.

 

  • Kursstart blir torsdag den 18.10.18 og yoga hver etterfølgende torsdag kl. 11.15
  • Tip: Søk eventuelt “behandlingsdager” gjennom fastlege, da disse timene veiledes av behandler.
  • Pris: 1700 kr for 10 klasser og undervisning. Påmelding snarest og senest 12.10.18.
  • Kun 10 plasser!

 

Påmelding og info sendes til mc@tangenhelse.no