SUPERSOLE  er føttenes svar på bøylen til tennene. Hvis du har skjevheter i kroppen din, der skyldes feil fotstilling, kan de korrigeres med et behandlingsforløp der inkluderer SUPERSOLE. De både koster mindre og virker fortere enn du hadde forestillet deg..

Priser: 1200 kr per par eksklusiv konsultasjon

Full tilfredshet eller penger tilbake !!

Såler

Som noe helt unikt på Nesodden kan vi tilby spesial tilpassede innleggssåler. Supersole er dynamiske og fleksible såler, som gir en optimal støtte til foten og passer i de fleste sko. Supersole er et behandlingskonsept og en ekstra utdanning for fysioterapeuter med særlig interesse for plager relatert til feil fotstilling og problemer dette medfører.

Supersole har mange ulike modeller som brukes av idrettutøvere og friluftsaktive, militære, eldre og barn samt helt vanlige folk som du og jeg. Det finnes også spesialinnlegg til diabetikere og personer med leddgikt.

Supersole bygger på en grundig samtale og undersøkelse og utifra dette vurderes det om et innlegg vil kunne hjelpe på din problematikk.

Vi gir deg 100% tilfredshetsgaranti eller pengene tilbake.

 

Eksempler på tilstander hvor såler blir vurdert i behandlingen:

  • Plantar fasciose (irritasjon av fotbuen)
  • Skjev storetå og tverrplatfot
  • Akilles- og hælsmerter
  • Benhinnebetennelse
  • Smerter i kne, hofte og rygg
  • Artrose i tæer, ankel, kne og hofte

 

I noen tilstander vil man i stedet bruke taping, hælkapp eller forfotspilotte. Du vil i alle tilfeller motta råd om øvelser og behandling.

Se mer på www.supersole.no

Fysio-/manuellterapeut
4017 2313