Til stede:

Mandag 9 – 17

Tirsdag 9 – 15.30

Onsdag 8 – 15.30

Torsdag 9 – 18

Fredag 8 – 15.30

:: Jobber delvis privat og med 50% refusjon med kommunal driftsavtale med Nesodden Kommune ::

Priser:

Uten refusjon:

Første konsultasjon 880 kr

Oppfølgende behandlinger 450 kr

Sykemelding: 17 kr

 

Med refusjon (følger HELFO takstplakat):

Første konsultasjon: 395 kr

Oppfølgende behandling: 222 kr.

 

Henvisning til spesialist og bildediagnostikk: Inkludert i behandlingspris

Vi anbefaler ved skade og sykdom – sjekk med din Ulykkesforsikring og Helseforsikring. Vi har avtale med alle større selskaper.

 

Manuellterapeut

Manuellterapi

er en spesialisert del av fysioterapien som beskjeftiger seg med nerve, muskel og skjelett plager. Dette dreier seg f.eks. om nakke- og ryggplager, smerter i skulder og arm, hodepine og svimmelhet.  Størstedelen av henvendelsene på fysikalske institutter er nettopp muskel og skjelett plager.

Fysioterapeuter med gjennomført masterutdannelse i manuellterapi på universitet kalles manuellterapeuter og har høy kompetanse innenfor diagnostikk og behandling av muskel og skjelett plager.

Manuellterapeuter fikk i 2006 rettigheter til å henvise til spesialisthelsetjenester, bildediagnostikk og sykemelde i opp til 12 uker. Vi er dedikerte behandlere som holder oss oppdaterte og følger anbefalinger fra nåværende vitenskaplige dokumenterte undersøkelser om behandling og tiltak. Manuellterapeuter  jobber på landslag, proff. idrettslag, på poliklinikker, smerteklinikker og i privat praksis.

Hva skjer på første konsultasjon?

Når du på vår klinikk blir undersøkt av manuellterapeuten vil du oppleve en grundig gjennomgang av din problematikk gjennom mange spørsmål. Du vil bli bedt om å utføre bevegelser og funksjoner, som har til hensikt å avdekke dine begrensninger og eventuell smerte. Noen tilstander krever en nevrologisk undersøkelse, tester med vektmotstand og spesial apparatur. Til slutt konkluderer vi hva som er årsaken til dine plager og du får tilpasset behandling og rådgivning. Vanligvis tar en undersøkelse mellom 40-60 minutter. Om det er nødvendig, kan vi henvise til andre spesialister eller bildeundersøkelser og vi tar gjerne kontakt med fastlegen angående supplerende medisinsk behandling. Vi samarbeider blant annet med NIMI Ullevål  og Lovisenberg Diakonale Sykehus eller med kolleger her på klinikken.

Behandlings tiltak kan være  informasjon, som gir deg råd om hvordan du skal forholde deg til plagene dine og instruksjon om hva du kan gjøre selv. Du kan få spesifikke øvelser eller vi avtaler gjennomgang av et spesialisert treningsprogram. Vi kan bruke manuelle teknikker som mobilisering, manipulasjon og bløtsvev teknikker som vil lindre smerten lokalt og normalisere nerve, muskel- og skjelettfunksjon. Informasjonen, øvelsene og behandlingen tar alt sammen sikte på å trene opp og normalisere din funksjonsevne, så du kan komme tilbake på rette spor.

Ditt ansvar: livsstilsendringer, trene spesifikke øvelser og eventuell generell trening, lytte til kroppen og ha sunn fornuft. Gi tilbakemeldinger!

Spesialist i manuellterapi, fysioterapeut/manuellterapeut
4017 2313
 • Spesialist i manuellterapi MNFF
 • Bachelor i fysioterapi i 2005, autorisert fysioterapeut
 • Credential Exam Mechanical Diagnosis and Therapy  (McKenzie) i 2009
 • Master in Clinical Physioterapy (Manips) ved Curtin University Western Australia i 2010
 • Manuellterapeut i Norge i 2011.
 • Utdannet til å forme individuelle tilpasset såler (Supersole) i 2007
 • Er tidligere fysioterapeut for elitehåndball Aalborg DH, har jobbet på Poliklinikken i ortopedi og idrettsmedisin på Aalborg Sykehus samt på privatklinikk siden 2005.
 • Samarbeider bl.a. med NIMI Ullevål og Lovisenberg Diakonale Sykehus Poliklinikk
 • Særlige kompetanser innebærer vurdering og behandling av vedvarende nakke- og ryggsmerter, skuldersmerter og plager relatert til feil fotstilling (kne- og hoftesmerter, beinhinne og akilles)
 • Holder seg løpende oppdatert gjennom kurs og konferanser hvert år:
 • Seneste kurs 2018: Idrettsmedisinsk Årskongress; Dr. Lyn Watson Shoulder Course Level 2