Tjenester

Behandling av muskel- og skjelett plager


 

Her får du en inngående beskrivelse av våre tilbud

 

Kiropraktikk

 

 

 

Kiropraktoren stiller sin diagnose på grunnlag av sykehistorie, klinisk undersøkelse og eventuelle billeddiagnostiske undersøkelser. Kiropraktikk som behandlingsmetode har som hovedmålsetning å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparatet og nervesystem når feilfunksjoner har oppstått.

 

Alle aldersgrupper kan behandles, men teknikken  og behandlingen tilpasses det enkelte individet.

Du trenger ikke henvisning fra lege for å få trygderefusjon. Kiropraktoren får trygderefusjonen direkte, og du betaler en egenandel.

 

 

FYSIOTERAPI

 

 

Uansett om du er operert i kne, hjerte, hofte eller hode er det utrolig viktig, at du etter et inngrep får hjelp til å komme helt i mål. Kroppen har en formidabel evne til å komme seg, men den trenger ofte hjelp på vei, så du kan vende tilbake til de ting som betyr mest for deg i livet ditt. Fysioterapeuter står for denne rehabiliteringen og jobber på sykehus, rehabiliteringssentre, i kommuner, idrettsklubber og i privat praksis. Vi har en lang tradisjon og erfaring med rehabilitering og har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon hos frisk og syke, samt hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom. Dette betyr at vi må inkludere hele deg; hva skal du vende tilbake til; hva er dine resurser nå; skal du trene hjemme eller på treningsenter? Alt dette vurderer vi første gang hvor vi i tillegg undersøker din fysiske tilstand. Kanskje det gikk litt fort på sykehuset eller hos legen? Da kan vi gi informasjon om hva som er blitt gjort under operasjonen, oppsummerer hva du må og ikke må.

Vi tilbyr her på klinikken både almen fysioterapi (rehabilitering) samt særlig kompentanse i barne- og ungdomsfysioterapi, idrettsfysioterapi og manuellterapi. Vi samarbeider med treningssentre her på Nesodden og kan tilby et skreddersydd treningsopplegg.

 

 

OSTEOPATI

 

 

 

Osteopati er en helseprofesjon som bygger på medisinske fag som anatomi, fysiologi, patologi, nevrologi og biomekanikk. Til grunne i filosofien ligger ideen om at kroppen er en helhetlig organisme, der alle kroppens deler må ha optimal funksjon for å bidra til et velfungerende individ. Dette klarer kroppen normalt selv, men noen ganger trenger den et lite dytt i riktig retning.

 

Behandlingen du får av en osteopat består av tøyeteknikker, manipulasjonsteknikker («knekking»), artikulering av ledd og direkte behandling av muskler, sener og bindevev. Osteopater har et bredt spekter av ulike teknikker, slik at du får den behandlingen som passer deg best.

 

NYHETER

YOGARYGG - TIL DEG MED LANGVARIGE KORSRYGGSMERTER

 

Nytt treningskurs starter i januar 2019

 

 

AKTIV A - Aktiv med artrose

 

Nye treningskurs for deg med hofte og kneartrose

 

 

For mer info - kontakt post@tangenhelse.no

 

KONTAKTINFORMASJON


 

Addresse: Tangen Senter Oppgang B

Vestveien 51 - 1452 Nesoddtangen

E-post: post@tangenhelse.no

Åpningstider


 

Mandag til fredag: 8 - 18

Lørdag: Etter avtale

Søndag: Stengt

Følg oss på:


Copyright © All Rights Reserved