Massør eller massasjeterapeut søkes snarest

morten

Vi søker en massør/massasjeterapeut snarest mulig

Vi søker etter en selvstendig behandler som viser initiativ og kompetanse som selvstendig næringsdrivende. Du må ha en formell kompetanse/utdanning som massør eller massasjeterapeut og ha lyst til å inngå et samarbeide med øvrige behandlere på klinikken. Personlig egenhet vektes høyt.

Vi er en moderne tverrfaglig klinikk under utvikling. Vi rommer et bredt tilbud i en attraktiv kommune og er lokalisert sentralt sammen med legesenter. Øvrige behandlere inkluderer barnefysioterapeut, manuellterapeut, idrettsfysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, psykologer og klinisk ernæringsfysiolog. I tillegg har vi tilknyttet idrettslege/fysikalsk medisiner fra Olympiatoppen. Vi bruker hverandre både i forbindelse med second opinion eller henviser videre om det er til gavn for pasienten.

Vi tilbyr nå en 50% fremleieavtale med mulighet for full tid om tilgangen av pasienter øker ut over dette. Du vil bli en del av et velfungerende tverrfaglig team, ha stor medbestemmelse, involvering i prosjekter samt en fast eller prosentvis husleie i moderne lokaler. Klinikken er på Nesoddtangen/Tangeåsen 12 min. med ferge fra Lysaker eller 25 min. fra Aker Brygge.

Kontakt daglig leder Morten Christensen på tel. 4017 2313 eller mc@tangenhelse.no hvis du har spørsmål og interesse. Søknad vedlagt CV imøtekommes.