Fordeler hos oss

Tangen Helseklinikk har en unik sammensetning av profesjoner som står klar til å hjelpe deg eller ditt barn videre i tilfelle av skade. Vi har samlet over 100 års erfaring, høres det ikke bra ut!? Erfaring er nå een ting, men en annen er vår kontinuerlig lyst til å forbedre oss, holde oss oppdaterte og lære av hverandre. Vi skiller oss vesentlig fra det øvrige tilbud på Nesodden med vår bredde og tverrfaglig innsikt. Vi bruker hver uke tid på kaustikker (pasient cases) og presenterer emner (f.eks. akillesskader, idrett og ernæring mv.) for hverandre. På samme måte kan vi diskutere nettopp din problematikk med en kollega, hvis dette er nødvendig. Dette er en stor fordel for deg!

Vi har mange behandlere på klinikken: barne- og ungdomsfysioterapeut (med refusjonsrett), erfaren kiropraktor og psykologer og de kan tilby tjenestene med lite ventetid. Våre manuellterapeuter og kiropraktorer har høy utdanning på muskel- og skjelettplager og kan eventuelt henvise til bildediagnostikk og spesialisthelsetjenesten om dette er nødvendig. Klinisk ernæringsfysiolog har høy kompetanse på bl.a. restitusjonsfremmende ernæring og kosthold. Dette er en sjelden kompetanse i privat praksis.

  • Vi har inngått avtale med rabatt til alle NIF medlemmer. Husk å si fra til behandleren din! Rabatter gjelder idrettsfysioterapeut, manuellterapeut, kiropraktor, psykolog, klinisk ernæringsfysiolog og akupunktør.
  • Har du meldt skaden gjennom IDRETTENS SKADETELEFON? De fleste idrettsutøvere er dekket, se mere her!
  • Ønsker du at forsikringen skal dekke gjennom spillerforsikringen/Skadetelefonen ved Idrettens Helse, kan du ønske å få behandling ved en av våre behandlere her. Morten, spesialist i manuellterapi samt Lars Kolsrud, legespesialist i fysikalske medisin. Flere forsikringer krever nettopp førstegangsundersøkelse hos idrettslege, så da kan du bli undersøkt av Dr. Kolsrud.
  • Godt samarbeid med andre spesialiserte behandlere i Oslo for ytterligere vurdering og tester.
  • Denne side blir løpende oppdatert med mer informasjon. Følg med på vår facebook side med links til idrettspesifikke emner og viten.

 

SuperSole IdrettensHelsesenter_456_ny

 

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-boys-playing-soccer-image24910899