Psykolog søkes

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Psykolog søkes


Tangen Helseklinikk søker en dedikert psykolog for arbeid 1-3 ganger i uken. Vi ønsker oss en psykolog som er trygg i terapeutrollen, gjerne med interesse for klinisk helsepsykologi, og med erfaring fra kognitiv eller emosjonsfokusert terapi.

 

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være utredning og behandling av voksne, ungdom, par og familier. De fleste som kommer til oss har behov for hjelp til å leve med langvarig somatisk sykdom, utmattelsesproblematikk, angst, depresjon og traumer. Arbeidshverdagene er varierte, og du har stor grad av frihet. Ved klinikken arbeider det en annen psykolog, fysioterapeut, manuellterapeut, kiropraktor, osteopat og kliniske ernæringsfysiolog.


Som psykolog hos oss er du selvstendig næringsdrivende og du er en del av et sosialt og tverrfaglig fagmiljø med høy kompetanse. Vi har jevnlige fagmøter og kollegaveiledning, sosiale sammenkomster og felles lunsjer. Vi søker derfor en engasjert, nysgjerrig og sosial person som liker å samarbeide, og på tvers av profesjoner.


For mer informasjon om Tangen Helseklinikk, kan du se på www.tangenhelse.no. Om du ønsker å jobbe hos oss, send søknad og CV til epost: post@tangenhelse.no

 


Klinikken arrangerer hyppige fagmøter, tverrfaglig kollegial veiledning og sosiale samlinger. 


 

 

Jobbtype:

Privat praksis

 

Leieforhold:

Etter avtale

 

Arbeidsmengde:

1-2 dager per uke

 

 

 

Tangen Helseklinikk har lokaler på Tangen Senter på Nesoddtangen inn mot Oslo sentrum. Nesoddbåten korresponderer hyppig og tar hhv. 12 og 25 min. fra Lysaker og Aker Brygge. Heretter fem minutter med korresponderende buss til Tangen Senter som er et moderne kjøpesenter sentralt på halvøyen omgitt av bedrifter, butikker og kommunesenter samt NAV.


Tangen Helseklinikk har tett kontakt med fastleger og kommuneadministrasjon, sponsorerer Nesodden Idrettsforening og har fri adgang til nytt treningssenter. 

Kvalifikasjoner som ønskes

 

Psykolog eller psykologspesialist

Interesse for andre profesjoner

og tverfaglig samarbeid

Samarbeidsevner

 

Nysgjerrighet

Evne til å bygge og drive egen praksis

Kontakt

Er dette noe for deg, så ta snarest kontakt med:

Daglig leder Morten Christensen på telefon 4017 2313 eller send en uformell søknad med CV til mc@tangenhelse.no

eller skriv her.