Kiropraktor søkes

Er du vår nye kollega? 
Kiropraktor søkes 


Bli en del av en spennende og utviklende arbeidsplass!


Kiropraktor søkes for overtagelse av en eksisterende kiropraktorpraksis fra nyttår. 

Kontakt Reidunn på tlf 9011 7591.

 

Leieavtalen med klinikken tar utgangspunkt i en deltidspraksis med mulighet for oppjustering over tid.  


Vi søker en flink og innovativ behandler. Du bør være nysgjerrig på fordelene ved tverrfaglig samarbeid, ha lyst på å delta i fagmøter og sosiale begivenheter. Personlig egnethet er viktig.


Dine pasienter vil i al hovedsak være pasienter med muskel/skjelett lidelser og idrettsrelatert skader. Det vil være mulighet for igangsetting av treningsopplegg, da klinkken har adgang til flotte treningsfasiliter på Energihuset Express som også er lokalisert på Tangen Senter. 


Vi har siden 2013 bygget opp en spennende arbeidsplass med fokus på faglig utvikling, forskjelligartede arbeidsoppgaver og samarbeid. Klinikkens behandlere spenner bredt med manuellterapeut, fysioterapeut, psykologer, kiropraktor, osteopater, klinisk ernæringsfysiolog og konsulterende fysikalsk medisiner/idrettslege. I tillegg har vi oppgaver inn mot idrettsforeningen, kurs, gruppetrening og undervisning.
Vi gleder oss til å høre fra interesserte.

Om klinikken


Tangen Helseklinikk ligger i toppen på Nesodden inn mot Oslo By. Nesoddbåten tar hhv. 12 og 25 min. fra Lysaker og Aker Brygge. Heretter 5 min med korresponderende buss. Selve klinikken er plassert i Tangen Senter, et moderne kjøpesenter sentralt på Nesoddtangen omgitt av bedrifter, butikker og kommunesenter samt NAV.


KONTAKT


Er dette noe for deg, så ta snarest kontakt med:

Daglig leder Morten Christensen på telefon 4017 2313 eller send en uformell søknad med CV til mc@tangenhelse.no

Ønsker du mer informasjon kan du også skrive en melding her.