Fysioterapeut søkes

Er du vår nye kollega? 
Fysioterapeut/manuellterapeut søkes


Bli en del av en spennende og utviklende arbeidsplass!


Vi søker fra 1.1.2020 en ekstra fysioterapeut/manuellterapeut på Tangen Helseklinikk. Vi har siden 2013 bygget opp en spennende arbeidsplass med fokus på faglig utvikling, forskjelligartede arbeidsoppgaver og samarbeid. Klinikkens behandlere spenner bredt med manuellterapeut, fysioterapeut, psykologer, kiropraktor, osteopater, klinisk ernæringsfysiolog og konsulterende fysikalsk medisiner/idrettslege. I tillegg har vi oppgaver inn mot idrettsforeningen, kurs, gruppetrening og undervisning.


Vi søker en flink og innovativ behandler med interesse og kompetanse innen for rehabilitering, aktivitetsmedisin og behandling. Du bør være nysgjerrig på fordelene ved tverrfaglig samarbeid, ha lyst på å delta i og utvikle prosjekter, undervisning samt individuell behandling av pasienter. Det er en fordel om du er med i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter, men ikke en forutsetning. Personlig egnethet er viktig.


Arbeidstiden er innledningsvis 40% og du vil dele et lyst og hyggelig behandlingsrom med en veldig hyggelig fysioterapeutkollega uten driftsavtale. Det vil bli mulighet for full tid om du utvider pasientporteføljen.


Dine pasienter vil i al hovedsak være pasienter med muskel/skjelett lidelser og idrettsrelatert skader. I tillegg kan vi tilby en rolle hvor du skal vurdere arbeidstakere sine hindringer for å stå i jobb og hjelpe til egen mestring på dette område.Det vil være mulighet for å opprette flere gruppetiltak om dette er ønskelig. 


Vi kan avtale startvis prosentleie eller fast husleie. Du bestemmer eget honorar ved individuelle konsultasjoner på klinikken.Vi gleder oss til å høre fra interesserte.

Om klinikken


Tangen Helseklinikk ligger i toppen på Nesodden inn mot Oslo By. Nesoddbåten tar hhv. 12 og 25 min. fra Lysaker og Aker Brygge. Heretter 5 min med korresponderende buss. Selve klinikken er plassert i Tangen Senter, et moderne kjøpesenter sentralt på Nesoddtangen omgitt av bedrifter, butikker og kommunesenter samt NAV.


KONTAKT


Er dette noe for deg, så ta snarest kontakt med:

Daglig leder Morten Christensen på telefon 4017 2313 eller send en uformell søknad med CV til mc@tangenhelse.no

Ønsker du mer informasjon kan du også skrive en melding her.

 
 
 
 

NYHETER

Gruppetrening:


Det er for tiden intet tilbud om gruppetrening grunnet COVID-19 og krav til smittevern. 


Til høsten starter vi trolig opp med YogaRygg og Aktiv med Artrose igjen

 

 

For mer info - kontakt post@tangenhelse.no

 

KONTAKTINFORMASJON

 

Addresse: Tangen Senter Oppgang B

Vestveien 51 - 1452 Nesoddtangen

E-post: post@tangenhelse.no

Åpningstider

 

Mandag til fredag: 8 - 18

Lørdag: Etter avtale

Søndag: Stengt

Følg oss på:

Copyright © All Rights Reserved