MT/fysioterapeut søkes

Er du vår nye kollega? 
Fysioterapeut/manuellterapeut søkes til vikariat 


Bli en del av en spennende og utviklende arbeidsplass!


Vi søker fra 1.8.2020  til 1.7.2021 en fysioterapeut/manuellterapeut som vikar for vår manuellterapeut. Du overtar da en fullt opparbeidet fulltidsstilling som tar utgangspunkt i en 50% driftsavtale samt privat/forsikringsbetalende pasienter ut over dette avtale. Du velger selv om du vil jobbe deltid eller full tid med refusjon fra HELFO. 


Leieavtalen med klinikken tar utgangspunkt i en fulltidsjobb, fem dager i uken.  Du vil overta driftsavtalen i sin helhet og det er gode inntjeningsmuligheter. 


Vi søker en flink og innovativ behandler med interesse og kompetanse innen for rehabilitering, aktivitetsmedisin og behandling. Du bør være nysgjerrig på fordelene ved tverrfaglig samarbeid, ha lyst på å delta i fagmøter og sosiale begivenheter. Det er en fordel om du er med i behandlernettverket til Idrettens Helsesenter, men ikke en forutsetning. Personlig egnethet er viktigst.


Dine pasienter vil i al hovedsak være pasienter med muskel/skjelett lidelser og idrettsrelatert skader. Det vil være mulighet for å opprette flere gruppetiltak om dette er ønskelig og klinkken har adgang til flotte treningsfasiliter på Energihuset Express som også er lokalisert på Tangen Senter. 


Vi har siden 2013 bygget opp en spennende arbeidsplass med fokus på faglig utvikling, forskjelligartede arbeidsoppgaver og samarbeid. Klinikkens behandlere spenner bredt med manuellterapeut, fysioterapeut, psykologer, kiropraktor, osteopater, klinisk ernæringsfysiolog og konsulterende fysikalsk medisiner/idrettslege. I tillegg har vi oppgaver inn mot idrettsforeningen, kurs, gruppetrening og undervisning.
Vi gleder oss til å høre fra interesserte.

Om klinikken


Tangen Helseklinikk ligger i toppen på Nesodden inn mot Oslo By. Nesoddbåten tar hhv. 12 og 25 min. fra Lysaker og Aker Brygge. Heretter 5 min med korresponderende buss. Selve klinikken er plassert i Tangen Senter, et moderne kjøpesenter sentralt på Nesoddtangen omgitt av bedrifter, butikker og kommunesenter samt NAV.


KONTAKT


Er dette noe for deg, så ta snarest kontakt med:

Daglig leder Morten Christensen på telefon 4017 2313 eller send en uformell søknad med CV til mc@tangenhelse.no

Ønsker du mer informasjon kan du også skrive en melding her.