Kontakt behandler

Ved spørsmål om skade eller hvilken behandler du bør velge:

Ta kontakt med kontakt person på avd. Idrettsmedisin ved Tangen Helseklinikk på åpen telefon alle hverdager på telefon 6696 2900

 

Her finner du direkte kontakt og informasjon om vårt team av behandlere:

 Tina Elise Haugland

Fysioterapeut for NIF Fotball A-lag og utviklingslag

Telefon 9883 5245

 

 

DSC_0913Toril Resvoll

Barne- ungdomsfysioterapeut, Akupunktør – Telefon: 9082 5916

Har særskilt kunnskap om barn og ungdom i vekst, og om vekstrelaterte plager. Har lang erfaring som fysioterapeut både inn i idretten og utenfor. Er opptatt av fenomenologi, og er opptatt av å hjelpe barnet til mestring, og til å de skal være trofaste mot seg selv. Dette gjelder om de er en del av idretten eller ikke. Kan jobbe på behandlersiden med alle idretter, der forebygging mot skader og forebygging mot utestengelse fra idrett er svært viktige stikkord.

DSC_0922Morten Christensen

Spesialist i manuellterapi, fysioterapeut og Manuellterapeut MNFF – Telefon: 4017 2313

Tidligere fysioterapeut i topphandball i Danmark, nå tilknyttet Idrettens HelsesenterHenvisningrett til legespesialist, operasjon, løpsanalyse mv., kan rekvirere bildediagnostikk (MR, røntgen mv.) Samarbeid med blant annet kolleger på  NIMI Ullevål.

 

 

larskolsrudLars Kolsrud

Lege, spesialist i fysikalsk medisin.

Mange års erfaring innen idrettsmedisin. Jobber til daglig på Olympiatoppen og Toppidrettssenteret. Tilknyttet klinikken to ganger i måneden. Henvisning gjennom Idrettens skadetelefon eller gjennom klinikkens primærkontakter (manuellterapeut eller kiropraktor). Lars Kolsrud er avtale-lege med Helse SØR-ØST og henviste pasienter har krav på refusjon etter gjeldende retningslinjer.

 

DSC_0890Helge Andreas Felberg

Klinisk ernæringsfysiolog – Telefon 9152 9353

Autorisert klinisk ernæringsfysiolog med erfaring fra arbeid på sykehus og innen idrett. Sertifisert personlig trener fra Norges Idrettshøyskole og 6 års erfaring som personlig trener. Opptatt av ernæring for idrettsprestasjon og forebygging av skader. Individrettet og gjennomførbare strategier står i sentrum, kombinert med et avslappet forhold til mat og drikke. Medeier i Studio Soma på Vika. 

 

DSC_0909Reidunn Selsjord

Kiropraktor – Telefon: 66961828 – 41409705

Mange års erfaring på tvers av idrett.