Om klinikken

Tangen Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk med høy kompetanse innenfor muskel/skjelett plager, kognitiv terapi og kost- og ernæringsbehandling. Vi legger stor vekt på helhet og sammenheng i ditt behandlingsforløp. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som inkluderer generell fysioterapi og idrettfysioterapi, barnefysioterapi, manuellterapi, kiropraktikk, psykologtjeneste og kyndig rådgivning i kost og ernæringssykdommer. I tillegg tilbyr vi spesial tjenester som tilpassing av såler/fotsenger og trykkbølgebehandling. Klinikken samarbeider tett med fastleger og annet helsepersonell. Som noe helt unikt har både manuellterapeut og kiropraktor primærkontaktroller. Dette betyr at vi kan henvise til spesialisthelsetjenester og fysioterapi, MR/CT og røntgen samt sykemelde i opp til 12 uker. Du trenger ikke henvisning fra fastlegen før du kommer her.

Den 1. januar 2017 ble Energihuset Fysioterapi en del av vårt behandlernetværk og den 1. september 2017 flyttet alle behandlere inn i våre lokaler på Tangen. Alle aktiviteter inklusiv treningsgrupper er nå på Tangen.

Vi ønsker deg velkommen til våre moderne lokaler på Tangen Senter. Det er tre timers gratis parkering mot billett og inngang med handikapvennlige fasiliteter. Du finder vei gjennom oppgang B bak Posten eller i senteret igjennom korridoren mellom Meny og Vinmonopolet.