Idrettsmedisinsk støtteapparat for Nesodden IF

morten

Tangen Helseklinikk har inngått en tre-årig sponsor- og samarbeidsavtale med Nesodden Idrettsforening. Ut over sponsorat innebærer avtalen 25% til alle medlemmer på første konsultasjon hos våre kiropraktorer, manuellterapeuter, idrettsfysioterapeut, klinisk ernæringsfysiolog og akupunktør. Vi har supplert vårt team med manuellterapeut og spes. i idrettsfysioterapi Terje Skulstad som skal ivareta store deler av henvendelsene. Andre fordeler ved samarbeidsavtalen avtales med hver avdeling i NIF.

Flere av våre terapeuter har lang innføring i idrettsmedisin og rehabilitering – samt erfaring med idrett, både som utøvere og som støtteapparat i elite og breddeidrett. Vi ivaretar vurdering og behandling av både bredde. og toppidrettsutøvere i alle aldre. Vi har i tillegg barnefysioterapeut som har stor fokus på å ivareta gleden og motivasjonen ved fysisk aktivitet og vi samhandler gjerne med trenere, lærere og foreldre.

Du kan hos oss får du utførlig undersøkelse og behandling, rehabilitering og kostholdsrådgivning. Vi utfører også bodyscan, funksjonstesting mv. Om du trenger dette, selger vi såler, knebandasje/ortoser, tape, strikk mv.

 

Typiske skader vi ser i idrett:

  • Nakke/ryggsmerter med eller uten utstråling
  • Svimmelhet og/eller hodepine
  • Skuldersmerter: muskeloverrivning, impingement, tretthettsfølelse/overbelastning
  • “tennis albu”
  • Hofte- og lyskesmerter
  • Knesmerter: Leddbånd og menisk skade, Osgood Schlatters syndrom, Jumpers knee, Runners knee, fettpute irritasjon, instabilitet
  • Beinhinnebetennelse, akillessmerter
  • Fotsmerter: plantar fasitt, mortons nevron, tretthetsbrudd

 

Idrettsforsikring?

Alle medlemmer av NIF er med betalt kontingent forsikret gjennom Gjensidige og Idrettens Skadetelefon. Unikt for vår klinikk gjelder at idrettsfysioterapeut, manuellterapeut og idrettslege er en del av behandlernettverket under Idrettens Skadetelefon. Ring 02033 for skaderapportering. Se mer her.

Velkommen!

 

 

 

NIF logo storplussLOGO-orange